CURSUS MEUBELMAKEN

De cursus meubelmaken bestaat uit 7(indien van toepassing) of 8 dagdelen, afhankelijk van de gekozen cursusdag. 1 les per week. Tijdens het vervaardigen van kleine werkstukken maakt U kennis met handgereedschappen zoals schaven, zagen en beitels. U leert deze te gebruiken door er diverse houtverbindingen mee te maken. Aftekenen, zagen, steken, lijmen en afwerken met olie. Gedurende de cursus meubelmaken behandelen we ook enige theorie. Houtsoorten en hun eigenschappen. Halverwege de avond is er een korte pauze met evt. koffie of thee. Als handig naslagwerk ontvangt elke cursist bij het begin van de cursus een theorie boek.


Voor wie is de cursus meubelmaken bedoeld?

Voor iedereen die interesse heeft in het leren van het meubelmakersvak. U staat aan een echte meubelmakerswerkbank en maakt gebruik van een set professioneel handgereedschap.
Geen ervaring? Geen probleem. Door de kleine groep kunnen wij elke cursist tijdens de cursus meubelmaken op zijn of haar eigen niveau begeleiden. In een ontspannen sfeer hopen wij het plezier in het werken met hout over te brengen.


Cursus meubelmaken Januari 2020

Vanaf heden zijn de cursusdata van onze cursussen meubelmaken met start in Januari 2020 bekend. U kunt zich hiervoor per direct inschrijven. Bekijk onze kalender om een overzicht te krijgen van alle nog beschikbare cursussen meubelmaken.

KOSTEN : De cursus meubelmaken kost € 305,- (7 dagdelen, indien van toepassing) dan wel € 335,- (8 dagdelen) voor niveau 1 en € 320,- (7 dagdelen, indien van toepassing) dan wel € 350,- (8 dagdelen) voor niveau 2, inclusief 21 % btw en materiaal.

> Bekijk de cursuskalender voor de cursus meubelmaken
> Inschrijven voor de cursus meubelmaken