CURSUS MEUBELMAKEN

De cursus meubelmaken bestaat uit 7(indien van toepassing) of 8 dagdelen, afhankelijk van de gekozen cursusdag. 1 les per week. Tijdens het vervaardigen van kleine werkstukken maakt U kennis met handgereedschappen zoals schaven, zagen en beitels. U leert deze te gebruiken door er diverse houtverbindingen mee te maken. Aftekenen, zagen, steken, lijmen en afwerken met olie. Gedurende de cursus meubelmaken wordt ook de nodige theorie behandelt, zoals houtsoorten en hun eigenschappen. Halverwege de avond is er een korte pauze met evt. koffie of thee. Als handig naslagwerk ontvangt elke cursist bij het begin van cursus 1 een theorie boek.


Voor wie is de cursus meubelmaken bedoeld?

Voor iedereen die interesse heeft in de fijne houtbewerking. U staat aan een echte meubelmakerswerkbank en maakt gebruik van een set professioneel handgereedschap.
Geen ervaring? Geen probleem. Door de kleine groep, max. 8 deelnemers, is het mogelijk elke cursist tijdens de cursus meubelmaken op zijn of haar eigen niveau te begeleiden.


Cursus meubelmaken Mei 2024

Vanaf heden zijn de cursusdata van onze cursussen meubelmaken met start in Mei 2024 bekend. U kunt zich hiervoor per direct inschrijven. Bekijk de kalender om een overzicht te krijgen van alle nog beschikbare cursussen meubelmaken.

KOSTEN : De cursus meubelmaken kost € 325,- (7 dagdelen, indien van toepassing) dan wel € 355,- (8 dagdelen) voor niveau 1 en € 340,- (7 dagdelen, indien van toepassing) dan wel € 370,- (8 dagdelen) voor niveau 2, inclusief 21 % btw en materiaal.

> Bekijk de cursuskalender voor de cursus meubelmaken
> Inschrijven voor de cursus meubelmaken